Bernie Ecclestone, boss-ul Formulei 1, a precizat ca McLaren si Renault au fost la un pas sa nu ia startul in noul sezon al Marelui Circ, dupa ce Ron Dennis si Flavio Briatore i-au reprosat sefului F1 ca nu si-au primit banii negociati pentru noul sezon, informeaza ManipeF1.com.

Este vorba de Acordul Concorde, cel care a fost semnat intre toate echipele implicate in Marele Circ si forul condus de Ecclestone.

Ron Dennis si Flavio Briatore au fost cei care i-au reprosat lui Bernie faptul ca nu si-au primit inca drepturile si ca nu vor face deplasarea in Australia pentru prima etapa din sezonul 2009. Demersul celor doi a fost primit cu mare bucurie si de celelalte echipe, Ferrari si compania fiind de acord cu un protest impotriva FIA.

Cunoscut ca fiind o fire impulsiva, Ecclestone nu s-a lasat mai prejos si i-a amenintat pe cei doi oficiali: "Daca mi-au pus un pistol la tampla, ar fi trebuit sa fie siguri ca sunt in stare sa apese pe tragaci si ca au gloante in pistol. Daca au ratat, ar trebui sa aiba grija", a conchis Bernie.

Noul sezon din Formula 1 va debuta in data de 29 martie, in Australia, pe circuitul de la Melbourne Park.