Trei dintre virajele circuitului de Formula 1 din Singapore au fost botezate. 1.800 de propuneri au fost inregistrate, dar numai trei au fost norocoase. Numele virajelor sunt asociate cu un pod (Sheares), un monument (Memorial)si un cocktail (Singapore Sling).

Organizatorii au lansat un concurs pentru fani, iar propunerile nu s-au lasat mult asteptate. Virajul 1 a primit numele podului Benjamin Sheares din apropierea curbei. Virajul 7, care de acum incolo se va numi Memorial a fost botezat asa deoarece se afla langa un monument ridicat in onoarea victimelor celui de-al doilea razboi mondial.

Virajul 10 a fost numit dupa un celebru cocktail din tara: Singapore Sling. "Virajul trebuie tratat cu respect. Pilotii trebuie sa fie foarte atenti aici, dar, daca iau virajul bine, pot capata un avans considerabil", a declarat vicepresedintele Grand Prix-ului din Singapore, Colin Syn, potrivit autosport.com.

"Cred ca dupa ciocnirile unor piloti de anul trecut, virajul s-ar fi putut numi Wallbanger, dar am ales sa-l botezam Singapore Sling deoarece este cunoscut in toata lumea si fanii de pretutindeni il pot asocia imediat", a adaugat Syn facand referire la accidentele lui Kimi Raikkonen si Giancarlo Fisichella din GP-ul 2008 de la Singapore.

In sezonul 2009, Grand Prix-ul de la Singapore va avea loc in data de 27 septembrie.