Spaniolul Fernando Alonso este atent la toate detaliile pentru noul sezon din Marele Circ, ibericul pregatindu-si in acest sens o casca noua, care sa anunte cel de-al treilea titlu mondial din cariera. Lewis Hamilton este restantier la acest capitol, casca britanicului fiind aproape identica cu cea din sezonul trecut.

Pentru Alonso, alegerea culorilor si a insemnelor de pe casca reprezinta un adevarat ritual, fostul campion al lumii urmand sa concureze in acest sezon cu o casca cu multe modificari.

Astfel, pe partea superioara (care va fi complet rosie) va avea doua insemne (fulgere) cu care Fernando a debutat in cursele de karting. Pe spate, pe langa cei doi asi care reprezinta cele doua titluri cucerite in 2005 si 2006, ar putea aparea o a treia carte, neintoarsa, care se spera a fi cel de-al treilea succes in Marele Circ.

Spre deosebire de Alonso, Hamilton va purta in 2009 o casca aproape identica cu cea din 2008, singura schimbare fiind amplasarea numarului 1 peste insemnele LH (Lewis Hamilton, campion al lumii).

Vezi aici imagini cu noua casca a lui Alonso: