Situatia de la McLaren Mercedes nu e deloc roz. Noul MP4-24 pilotat de Lewis Hamilton nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor echipei, clasandu-se pe ultimul loc in cea de-a treia zi a testelor efectuate in aceasta saptamana la Barcelona. Rivalii nu canta victorie inca, dar nu pot sa nu-si exprime uimirea. "Nu am vazut niciodata McLaren clasat asa de jos", a declarat Felipe Massa.

Norbert Haug, vicepresedintele de la Mercedes e nemultumit de evolutia masinii, dar spera ca pana la inceperea sezonului, in 29 martie, sa revina in primele locuri. "Cu siguranta nu suntem destul de rapizi si competitivi pentru a aspira la victorii. Saptamana viitoare vom face o serie de teste la Jerez unde nu vor fi multi dintre rivalii nostri. Vrem sa dezvoltam masina si rezultatele ar trebui sa fie vizibile pe cronometru. Va fi MP4-24 in 29 martie la fel de rapida precum o vrem noi? Poate nu. Va fi mai rapida decat a fost la Barcelona? Da", a declarat Haug, potrivit BBC.

Felipe Massa, pilotul de la Ferrari are incredere in capacitatea McLaren de a-si imbunatati evolutia: "Nu am vazut niciodata McLaren clasat asa de jos. Cu toate astea, mai au inca un test pentru a vedea ce nu este in regula. E o echipa care isi poate imbunatati evolutia de pe o zi pe alta, asa ca trebuie sa-i respecti intotdeauna".

"Asteptati sa ripostam, chiar daca ne va lua ceva timp", a avertizat Haug.