O victorie de Cartea Recordurilor. In cadrul competitiei internationale de anduranta Rolex 24 din Daytona, Porsche Riley a invins echipa fostului pilot de Formula 1, Juan Pablo Montoya, la o distanta de 0,167 secunde. "Am spus si inainte de cursa ca Porsche o sa ne bata", a declarat Montoya dupa cele 24 de ore ale competitiei.

In ciuda faptului ca a plecat din pole position, nimeni nu se astepta ca Porsche Riley sa castige competitia. David Donohue, Buddy Rice, Darren Law si Antonio Garcia au castigat competitia pentru echipa lor, parcurgand 735 de ture ce insumeaza peste 4.200 km.

Locul doi a fost obtinut de pilotii de la Lexus Riley: Juan Pablo Montoya, Scott Pruett, Memo Rojas si Scott Dixon. Ultima treapta a podiumului a fost ocupata de coechipierii castigatorilor: Terry Borcheller, JC France, Hurley Haywood si Joao Barbosa.

David Donohue, fiul fostului pilot Mark Donohue (castigator la Indy 500 si mort intr-un accident din timpul unui test pentru Formula 1 in 1975), a avut doua motive de sarbatorit: victoria si implinirea a 40 de ani de viata. "Baietii au muncit foarte mult pentru a obtine aceasta victorie", a declarat pilotul american, potrivut International Herald Tribune.

"Am facut tot ceea ce am putut. Am dat 110 %, dar, dupa cum am spus si inainte de cursa, daca Porche nu are probleme o sa ne bata sigur", a declarat Montoya.

Aceasta victorie a devenit cea mai stransa victorie din istoria competitiei, ultima datand din 2000 cand o Dodge Viper si o Chevrolet Corvette au terminat cursa la o distanta de 30,879 secunde.