Lewis Hamilton este retinut in legatura cu performantele pe care le va inregistra noul monopost McLaren (MP4-24), britanicul precizand ca nu stie la ce nivel sunt rivalele Ferrari si BMW pentru a putea face o comparatie. In alta ordine de idei, team-ul anglo-german a pierdut unul dintre sponsorii importanti, compania Schuco, care era alaturi de echipa din 1999.

"Monopostul nu este o evolutie a masinii de sezonul trecut, asa ca nu pot spune daca Ferrari va fi rapida sau daca BMW va concura cu noi de la egal la egal. Trebuie sa avem rabdare. Vom avea un sezon incitant", a precizat Hamilton.

Principalele temeri ale britanicului pentru sezonul 2009 sunt legate de modul cum va raspunde monopostul la noile modificari impuse de regulamentul tehnic propus de FIA.

In alta ordine de idei, compania Schuco a intrerupt colaborarea cu team-ul anglo-german dupa 10 ani de parteneriat, numele acestora urmand sa dispara de pe monoposturile Sagetilor Argintii.

"Parteneriatul nostru cu McLaren a fost unul benefic, dar a venit timpul sa spunem stop", a precizat Thomas Lauritzen, purtatorul de cuvand al Schuco.