Ron Dennis si-a dat demisia din functia de director executiv al McLaren. El va mai continua sa isi exercite atributiile pana la 1 martie, atunci cand va fi inlocuit de Martin Whitmarsh. Ron Dennis a ajuns in fata instantei, acuzat de un fost angajat ca este rasist si homofob. Peter Boland a declarat despre Ron Dennis ca in avionul sau personal spunea staff-ului sau ca trebuie sa se spele permanent pe maini pentru ca "dau mana cu arabii in fiecare zi". Boland a mai povestit in fata instantei ca Ron Dennis le oferea alcool oamenilor de afaceri arabi!

"Toata lumea stie cat de atent sunt eu la detalii si multi mi-au spus ca sunt un obsedat. Principalul meu scop este sa imi protejez sanatatea. Calatoresc foarte mult si stiu ce vorbesc", s-a aparat Ron Dennis. Boland a lucrat cu Stewart pentru unul din avioanele lui Ron Dennis si a dat in judecata trei companii detinute de acesta - McLaren Group Limited, Absolute Taste si Greyscape -, cerand daune de 100.000 de lire sterline. Boland a sustinut ca a fost concediat in 2007 din cauza orientarilor sale sexuale dar si-a retras plangerea zilele trecute.

Vineri insa, dupa conferinta in care McLaren si-a prezentat noul monopost cu care vrea sa cucereasca noul sezon din Formula 1, Ron Dennis a anuntat ca isi da demisia de la conducerea companiei. "O sa ma mai duc la curse, sunt pasionat de Formula 1. O sa fiu mai atent la alte aspecte din grupul McLaren", a mai adaugat Dennis.