Germanul Michael Schumacher povesteste momente mai putin cunoscute din cariera deosebita pe care a avut-o in F1, multiplul campion mondial spunand cum in 1999, la Silverstone, a crezut, pret de cateva secunde, ca a murit. Totul s-a intamplat in urma accidentului violent pe care fostul pilot de la Ferrari l-a suferit pe circuitul britanic, informeaza Gazzetta dello Sport.

"Am simtit cum frecventa cardiaca mi s-a diminuat si pentru un moment inima mea a incetat sa mai bata. Si totul a devenit negru. In acel moment, m-am gandit ca asta simti atunci cand mori. Nu stiu cat am fost dus, daca a fost doar o simpla aparare a organismului sau doar o stare de soc. Stiu doar ca inima mea a incetat sa mai bata", a precizat Schumi pentru televiziunea ZDF.

Germanul a fost nevoit sa lipseasca sase Grand Prix-uri dupa accidentul suferit, Michael terminand pana la urma sezonul doar pe pozitia a cincea, cu 44 de puncte acumulate. In 1999 titlul mondial a fost cucerit de finlandezul Mika Hakkinen, de la McLaren.

In alta ordine de idei, actualul consilier al celor de la Ferrari a precizat ca nu ia in calcul o eventuala revenire in Marele Circ, ajungandu-i experienta de 16 ani pe care a acumulat-o in F1.

Vezi aici accidentul suferit de Michael Schumacher la Silverstone: