Cu toate ca are numai 23 de ani, britanicul Lewis Hamilton stie cu siguranta ce va face in urmatorii ani, campionul mondial din F1 marturisind ca iubeste McLaren si ca va ramane pe viata la team-ul condus de Ron Dennis.

“Am aratat ca suntem cea mai buna echipa si ca avem cea mai buna masina. Iubesc aceasta echipa, nu plec nicaieri. Sunt mandru de tot ce a obtinut McLaren", a precizat primul pilot de culoare din Marele Circ cu ocazia unei vizite la Woking, sediul central al team-ului de Formula 1.

Britanicul mai precizeaza ca obisnuia, atunci cand era mic, sa mearga la sediul actualei sale echipe pentru a vedea monoposturile cu care Ayrton Senna si Mika Hakkinen au triumfat in Marele Circ.

"De cand eram mic am stiut ca vreau sa devin pilot, am stiut ca trebuie sa pilotez pentru McLaren. Obisnuiam adesea sa merg si sa vad masinile castigatore ale lui Ayrton Senna si Mika Hakkinen. Le atingeam volanele si visam ca intr-o zi sa am una cu numele meu si numarul 1 in fata. Iar acum visul a devenit realitate", a completat cel mai tanar campion din Formula 1.