Patronul Marelui Circ, Bernie Ecclestone, precizeaza presei britanice ca Lewis Hamilton, actualul campion mondial din F1, nu este o persoana aroganta, nefiind de acord cu cei care-l catalogheaza drept bastard arogant pe pilotul de la McLaren Mercedes. Bernie isi aduce aminte ca si multiplul campion mondial Michael Schumacher era criticat in acest sens, informeaza PlanetF1.com.

"Hamilton este un tanar care da tot ce are mai bun din el, iar eu sunt neplacut surprins sa aud ca oamenii ii spun bastard arogant. Aceste lucruri nu au niciun sens. El are imaginea cuiva care sufera de exces de incredere, dar sa ne amintim ca acelasi lucru se spunea si despre Michael Schumacher, septuplu campion mondial. Oricum, el va trebui sa fie atent de aici inainte cu imaginea pe care o transmite", a declarat Ecclestone.

Hamilton a devenit cel mai tanar campion din Formula 1 dupa ce a terminat cursa de la Interlagos pe pozitia a cincea, lucru suficient pentru a-l devansa in clasament cu un singur punct pe brazilianul Felipe Massa.