"Massa, victorie prea amara, Hamilton, campion mondial", titreaza editia online a Gazzetta dello Sport. "Final incredibil in Formula 1. Massa avea titlul in mana inainte de ultimul tur, insa Hamilton l-a depasit pe Glock cu putin inainte de final", noteaza si cei de la Marca, impresionati de cursa de la Interlagos.

"Am avut cauciucuri de uscat la sfarsitul cursei cand incepuse sa ploua si mi-a fost imposibil in ultimul tur. M-am luptat cat am putut de mult, dar mi-a fost greu sa tin pasul si am pierdut exact inainte de final", a declarat la final Timo Glock.

"Am reusit, am reusit! Sincer, nu imi venea sa cred cand am trecut linia de sosire, ma gandeam daca a fost de-ajuns sa termin pe locul 5. Eram extaziat, a fost cea mai grea cursa din viata mea. Nu stiu daca inima imi va mai rezista la un ultim tur cum a fost cel de la Interlagos", a spus si Hamilton.

"Asta e, nu a iesit cum am vrut noi, desi am facut totul perfect. Au fost multe senzatii si sentimente in aceasta cursa, trebuie sa fim mandri si sa ne multumim cu ceea ce avem", a declarat Massa.

Vezi finalul incendiar de la Interlagos