Cu doar cateva zile ramase pana la ultima cursa a sezonului, Felipe Massa e obsedat de titlul modial. "Ma trezesc dimineata gandindu-ma doar la titlul mondial. A devenit obsesia mea. "Brazilianul a dezvaluit si unul dintre ritualurile din timpul curselor: nu-si schimba pantalonii.

Massa si-a imaginat deja si podiumul de duminica: "Daca te gandesti logic, ai putea crede ca vom face o dubla: eu primul si Kimi al doilea. Vom vedea pe ce loc va termina McLaren".

Cursa de la Interlagos ii aduce aminte de copilarie: "Daca voi castiga cursa, dar nu si titlul, tot voi sarbatori. E o senzatie unica sa castigi acasa. Vin aici de la 10 ani. Era vremea cand Piquet concura pentru Benetton. Pe acest circuit i-am vazut concurand pe Senna si Barrichello".

Massa si-a dezvaluit si unul dintre ritualurile din timpul curselor: "Nu-mi spuneti ca nu ati purtat aceeasi pereche de pantaloni doua zile la rand. Eu fac asta in fiecare sambata si duminica de campionat, de cand am castigat prima cursa de F1, in Turcia 2006".