In saptamana in care ar putea deveni cel mai tanar castigator al titlului mondial din Formula 1 (duminica va avea loc ultima etapa la Interlagos), britanicul Lewis Hamilton declara ca este posibil sa inceapa o cariera muzicala, sprijinit fiind in acest sens de prietena sa, Nicole Scherzinger, de la Pussycat Dolls.

"Iubesc muzica, este ceva care te ajuta in multe momente din viata. Nu stiu daca am talent, dar as putea sa incerc. Daca nu as fi devenit pilot, mi-ar fi placut sa fac ceva care sa aiba legatura cu muzica. Cant putin din Bob Dylan, Lenny Kravitz sau Jimi Hendrix, iar de curand mi s-a spus ca am o voce placuta", a declarat Hamilton, citat de Formula1.net.

Nicole Scherzinger a declarat, de curand, ca ea si Lewis Hamilton au inceput sa compuna cantece impreuna, fara a preciza insa si cand vom putea asculta prima melodie a celor doi.

Hamilton nu ar fi primul pilot din Marele Circ care se apuca de cantat, fostul campion mondial Jacques Villeneuve scotand un album in 2007 cu mai multe piese compuse chiar de el.

Pana la prima melodie, Lewis trebuie sa lupte cu brazilianul Felipe Massa pentru titlul mondial in Brazilia, pe circuitul de la Interlagos, britanicul avand un avans de sapte puncte fata de pilotul Scuderiei.