Britanicul Lewis Hamilton, de la McLaren Mercedes, este optimist inainte de ultima etapa din Marele Circ, pilotul de culoare fiind de parere ca presiunea va fi pe umerii rivalului sau, Felipe Massa, cel care va concura in fata propriilor suporteri, informeaza skysports.

"Sa evoluezi in fata propriilor fani este ceva deosebit, care nu poate fi explicat in cuvinte. Stiu ca Felipe este foarte mandru de faptul ca este brazilian, iar acest lucru il va face sa isi doreasca cu orice pret sa evolueze bine acasa. Imi aduc aminte ca la Silverstone am avut o stare aparte tot week-end-ul. Exista insa si un stres in plus, presiunea fiind mult mai mare pentru Massa", a precizat Hamilton facand referire la ultima cursa a sezonului 2008, cea de la Interlagos.

Lewis Hamilton conduce in clasamentul Formulei 1, cu 94 de puncte acumulate, urmat fiind de Felipe Massa, cu 87, si de Robert Kubica, cu 75. In clasamentul constructorilor, Ferrari are 156 de puncte, McLaren, care se afla pe doi, are 145, in timp ce BMW a adunat 135.