Aflat la Shanghai pentru GP-ul de duminica, Lewis Hamilton a refuzat sa comenteze afirmatiile pilotului Fernando Alonso despre preferinta sa ca Felipe Massa sa castige campionatul mondial. "Ma concentrez asupra muncii mele. Daca suntem competitivi la sfarsitul saptamanii putem sa castigam punctele ce ne asigura locul I. Ceea ce fac ceilalti e problema lor", a declarat Hamilton in cursul zile de joi.

Pilotul de la Mclaren-Mercedes lauda insa performantele din ultimele doua curse (Singapore si Japonia) ale lui Alonso si ale echipei sale, Renault: "Au facut o treaba extraordinara si au muncit foarte mult in ultimele doua competitii. Nu va fi nicio surpriza daca vor fi un adversar puternic in acest sfarsit de saptamana".

Referitor la cursa de la Fuji, Hamilton a mentionat: "Au fost multe lucruri pozitive, trebuie sa mergem inainte. Mentalitatea echipei este buna: am comis erorile impreuna si vom merge inainte impreuna".

Abandonul de anul trecut de la Shanghai il motiveaza pe englez sa castige cursa de duminica. "A fost o greseala din care am avut ce invata si pot sa trec peste acest moment pentru ca, asemenea lucruri, se intampla cu un scop si am invatat multe", a declarat Hamilton, pregatit sa-si mareasca avantajul de 5 puncte fata de Massa.