Bernie Ecclestone, patronul F1, a comentat in stilul caracteristic declaratia lui Luca di Montezemolo, presedintele Ferrari - care spunea ca Marele Premiu de la Singapore a fost un circ, precizand ca daca primul Grand Prix desfasurat la lumina artificiala a fost un mare circ, atunci Scuderia a furnizat clovnii, Massa si Raikkonen, informeaza Mail on Sunday.

"Dacă presedintele Ferrari ar avea dreptate cand spune ca Marele Premiu din Singapore a fost un circ, atunci trebuie sa-i multumim ca ne-a furnizat clovnii. Dupa week-end-ul pe care l-a avut Ferrari, presedintele lor ar fi trebuit sa taca si sa lase capul jos. Daca Massa pierde titlul mondial, va sti ca echipa lor este de vina", a precizat Bernie.

In timpul Marelui Premiu de la Singapore, Felipe Massa a plecat de la realimentare cu tot cu furtunul de benzina, iar imaginea comica a fost completata de mecanicii Calutului Cabrat care alergau dupa monopost.

Pentru a explica ridicolul situatie existente la Ferrari pe durata Grand Prix-ului de la Singapore, Luca di Montezemolo a precizat in urma cu cateva zile ca aceasta cursa nocturna a fost un adevarat circ, spectacolul fiind furnizat de safety car. De mentionat faptul ca Felipe Massa a terminat al 13-lea, iar Kimi Raikkonen pe 15 in respectiva etapa a Formulei 1.