Duminica se va disputa, la Singapore, prima cursa de Grand Prix al Formulei 1 nocturna. Cursa va fi una din cele mai incitante si datorita situatiei din varful clasamentului. Un singur punct ii desparte pe rivalii Lewis Hamilton si Felipe Massa.

"Am ajuns in Singapore dupa trei ore de teste interesante care ne-au ajutat sa mergem mai departe cu F2008, ce ar trebui sa ne asigure un nivel maxim de competitivitate in cele 4 GP-uri ramase. Lupta pentru cele doua titluri va fi foarte grea. Kimi si Felipe s-au intalnit cu presedintele Montezemolo, iar acesta le-a spus ca Ferarri are ca obiectiv pentru sfarsitul sezonului ambele titluri", a declarat Stefano Domenicali, seful managementului sportiv al Ferarri.

Prima cursa de noapte din istoria Formulei 1 se va desfasura cu casa inchisa. Zilele acestea au loc ultimele teste la sistemul de iluminare de pe circuitul de la Marina Bay. Pentru a evita surprizele neplacute ce pot aparea in timpul cursei, nocturna va functiona timp de 100 de ore in urmatoarele zile.