Zicala asa tata asa fiu pare sa fie probata atunci cand vine vorba de Anthony Hamilton, tatal lui Lewis Hamilton, cel care pret de cateva secunde s-a crezut cel putin la fel de talentat ca si vicecampionul mondial din F1. Rezultatul: o superba masina Porsche de aproximativ 417.000 de euro avariata serios, o gradina si un gard viu distruse.

Bolidul a fost proiectat sa prinda aproximativ 330 de km in linie dreapta, iar proprietatile sale deosebite l-au luat prin surprindere pe Anthony.

"Este primul meu accident in mai mult de 30 de ani de condus si se putea intampla in orice masina", a precizat tatal lui Hamilton dupa accidentul suferit.

"Am mers cu multe masini puternice la viata mea, dar o asa explozie fantastica cum are Carrera nu am vazut de multe ori. Atata putere, acceleratie, viteza si sunet uimitor intalnesti foarte rar", a precizat unul dintre realizatorii emisiunii Top Gear de la BBC.

Acum doua saptamani, Lewis Hamilton a avariat un monopost McLaren in Principat, doar ca detaliile erau cu totul altele, iar pana la urma fiul a reusit sa castige Grand Prix-ul regina din F1, Monte Carlo.