Masina slaba si sansele mici de a se implica in lupta de la varf din Formula 1 l-au determinat pe spaniolul Fernando Alonso sa declare ca pentru sezonul viitor din Marele Circ isi doreste o echipa cu ajutorul careia sa poata sa castige. Scuderia de la Marranello poate reprezenta o solutie viabila.

"Anul viitor vreau sa concurez pentru o echipa care sa poate sa castige. Impreuna cu Renault am reusit doua titluri mondiale, atat la piloti cat si la constructori, dar anul acesta avem o soarta imposibila", a precizat Alonso.

Spaniolul nu a pierdut ocazia de a-si ataca si fosta echipa, McLaren Mercedes, despre care a precizat ca are doar infatisarea unei formatii castigatoare, dar ca in realitate nu este.

"McLaren arata ca o echipa castigatoare, dar de fapt nu este. Pana la urma, in acesti ani tot cu Renault am obtinut cele mai mari succese", a completat fostul campion al lumii.

Cele mai multe speculatii din lumea Marelui Circ il dau pe Fernando la Ferrari, din vara acestui an, acolo unde ar urma sa-i ia locul brazilianului Felipe Massa.