BMW-ul lui Robert Kubica si Nick Heidfeld reprezinta marea surpriza a noului sezon de Formula 1, echipa germana aflandu-se in acest moment pe prima pozitie in ierarhia constructorilor, in fata marilor rivale Ferrari si McLaren.

"Am facut curse bune in acest sezon, acesta fiind al doilea podium al meu. Suntem pe primul loc la constructori si sper din toata inima la o prima victorie in F1 in 2008. Privim cu incredere spre Barcelona (acolo va avea loc urmatoarea etapa din F1)", a precizat polonezul Robert Kubica.

"Masina se apropie mult de ceea ce ne-am dorit intotdeauna. Speram sa administram bine situatia in urmatoarele Grand Prix-uri si sa ne pastram locul intai din clasamentul pe echipe", a completat germanul Nick Heidfeld.

Al treilea podium consecutiv obtinut in aceasta editie din Marele Circ i-a propulsat pe cei de la BMW-Sauber pe prima pozitie, cu 30 de puncte, urmati fiind de Ferrari cu 29 si de McLaren cu 28 de puncte.

La piloti, Heidfeld ocupa pozitia secunda, cu 16 puncte (la trei lungimi in spatele lui Raikkonen), iar Kubica se afla pe patru, cu 14 puncte.