Pilotul Mihai Leu a intrat cu mașina de raliu pe care o conducea într-un gard în timpul unei curse la Târgu Mureș din cadrul Campionatul Naţional de Super Rally. Doi copii au fost răniți în urma evenimentului.

Mihai Leu accident la un raliu din Targu MuresFoto: Craciun Sorin - Facebook

Accidentul a avut loc la a doua etapă din Campionatul Naţional de Super Rally care a început sâmbătă, la ora 8:00, pe circuit stradal din municipiul Târgu Mureş.

25 de concurenţi s-au înscris la startul cursei care s-a desfăşurat în zona centrală a oraşului, fiind compusă din câte 3 ture a 1,8 kilometri fiecare.

Pilotul Mihai Leu a concurat pe un monopost, prototipul Radical SR8, maşina condusă de campionul român fiind unul dintre cele cinci monoposturi prezente pe traseul de concurs, conform News.ro.

Prima reacție a pilotului Mihai Leu după accidentul cu victime de la raliul din Târgu Mureș

Pilotul Mihai Leu, care conducea maşina implicată în accident, a declarat la Digi24 că a lovit gardul, iar acesta s-a răsturnat.

El şi-a exprimat regretul pentru cele întâmplate menţionând că acei copii nu au fost răniţi grav, fiind speriaţi însă. Unul dintre copii are o rană la un picior.

Leu a adăugat că a discutat şi cu părinţii copiilor şi va ţine legătura cu aceştia.​

Accidentul lui Mihai Leu de la un raliu din Târgu Mureș

Sursa: News.ro