Lewis Hamilton, vicecampionul mondial din Formula 1, precizeaza ca se simte mult mai stapan pe propriile puteri decat la debutul in Marele Circ de anul trecut, britanicul stiind exact la ce sa se astepte de la noul sezon care va incepe intr-o saptamana in Australia.

"Obiectivul meu si al echipei este acela de a castiga cat mai multe curse, iar in acest fel sa-mi imbunatatesc performantele de anul trecut. Vreau sa termin toate cursele, iar echipa sa castige campionatul constructorilor. Motivatia mea este mult mai mare decat anul trecut, iar acum stiu exact la ce sa ma astept. Sunt plin de energie si de-abia astept prima cursa a sezonului", a precizat Hamilton intr-un material aparut in AS.

Referindu-se la noul monopost MP4-23, "pustiul minune" al Marelui Circ a precizat ca cei de la McLaren Mercedes sunt mai puternici decat anul trecut. "Am facut cativa pasi inainte importanti, iar fiabilitatea este mult mai buna. In pofida eliminarii tractiunii controlate, din multe puncte de vedere se piloteaza la fel", a conchis Hamilton.