Digisport si Dolcesport au anuntat, in cursul zilei de marti, ca vor transmite in direct sezonul 2016 al Formulei 1. Prima cursa din noua stagiune va avea loc duminica, 20 martie, in Australia.

Formula 1Foto: captura f1.com

Intelegerea este valabila pentru urmatoarele doua sezoane competitionale din Marele Circ.

"Digi Sport a achizitionat drepturile de difuzare si va transmite, in direct, urmatoarele doua sezoane din cea mai cunoscuta competitie a sporturilor cu motor, Formula 1. Spectacolul din Formula 1 incepe, din 20 martie, la Digi Sport, cu Marele Premiu al Australiei. Urmeaza, pe 3 aprilie, cursa de pe circuitul din Bahrain si apoi, pe 17 aprilie, Marele Premiu al Chinei. Digi Sport va transmite toate antrenamentele, calificarile si cursele" - comunicat al Digisport.

"Cea mai cunoscuta competitie din lumea sporturilor cu motor, Formula 1, va putea fi urmarita din 18 martie la Dolce Sport. Clientii de televiziune ai Telekom vor putea vedea astfel live toate cele 21 curse, sesiunile de calificari si multe alte evenimente care dau culoare competitiei regina din motorsport. Dolce Sport a obtinut drepturile de difuzare pentru urmatorii doi ani" - comunicat al Dolcesport.

Programul Grand Prix-urilor din 2016:

20 martie Australia

3 aprilie Bahrain

17 aprilie China

1 mai Rusia

15 mai Spania

29 mai Monaco

12 iunie Canada

19 iunie Azerbaidjan

3 iulie Austria

10 iulie Marea Britanie

24 iulie Ungaria

31 iulie Germania

28 august Belgia

4 septembrie Italia

18 septembrie Singapore

2 octombrie Malaezia

9 octombrie Japonia

23 octombrie Statele Unite

30 octombrie Mexic

13 noiembrie Brazilia

27 noiembrie Abu Dhabi.