Fostul campion mondial la Formula 1, Michael Schumacher, a condus un taxi pentru ca familia sa sa prinda un avion, informeaza Reuters.

Potrivit presei germane, campionul a decis sa se suie la volanul taxiului dupa ce o vizita in afara orasului Gehuelz, in apropiere de Coburg, in sudul Germaniei, a facut ca familia sa riste sa piarda zborul de intoarcere spre casa.

"A fost o nebunie ca Schumi sa conduca masina, in timp ce eu stateam pe locul din dreapta", a declarat soferul taxiului, Tuncer Yilmaz, care a primit de la Schumacher un bacsis de 100 de euro, pe langa tariful cursei de 60 de euro.

"A facut depasiri incredibile si a rulat cu viteza foarte mare in viraje", a precizat soferul taxiului.

Informatia a fost confirmata de o purtatoare de cuvant a fostului pilot de la scuderia Ferrari, care a precizat ca familia Schumacher mersese in apropiere de Gehuelz pentru a lua un caine de la o crescatorie.

Fostul campion mondial la Formula 1 si castigator de sapte ori al titlului a renuntat la activitatea competitionala anul trecut. Schumacher, care are 38 de ani, continua insa sa testeze ocazional masini pentru echipa Ferrari.