Campionul mondial din Formula 1, finlandezul Kimi Raikkonen, a declarat ca dupa mai multi ani petrecuti alaturi de cei de la McLaren poate spune ca nu a avut cele mai bune relatii cu patronul Ron Dennis si ca a patit aproximativ aceleasi lucruri ca si Fernando Alonso, informeaza Setanta Sports.

“Am fost ani multi la McLaren si nu pot sa spun ca am avut cele mai bune relatii cu Ron Dennis, dar le-am rezolvat pana la urma. Sunt sigur ca as fi avut parte de aceeasi iesire din scena ca si Fernando daca nu as fi fost mult mai calm. Am primit multe reprosuri de la Ron in legatura cu ceea ce fac in timpul meu liber, dar niciodata nimic legat de cum conduc”, a declarat campionul lumii.

Referindu-se la o eventuala trecere a dublului campion mondial iberic la Ferrari, finlandezul a spus ca nu are nici o problema in legatura cu acest lucru, cu toate ca nu crede ca mutarea se va produce cu adevarat.

“Ar fi interesant sa concuram unul impotriva celuilalt avand aceleasi masini. Nu stiu insa cand s-ar putea intampla asa ceva, probabil niciodata”, a completat Kimi Raikkonen.