Lewis Hamilton si-a trecut duminica in palmares al doilea titlu de campion mondial in Formula 1, dupa ce a castigat Marele Premiu de la Abu Dhabi. "Este doar inceputul, Mercedes are oamenii potriviti in locurile potrivite", a precizat pilotul britanic.

HotNews.roFoto: Hotnews

Despre proiectul gandit de Mercedes

"Am vrut sa iau parte la ceva care se construia si crestea. Cred ca este doar inceputul. Este incredibil ce a putut sa puna la un loc aceasta echipa. Avem oamenii potriviti în locurile potrivite, iar eu si Nico (n.r. - Rosberg) vom continua sa ducem echipa inainte" - Lewis Hamilton.

Despre maturizare

"În anii trecuti, toata lumea spunea «Lewis nu poate prelungi viata pneurilor din cauza stilului sau agresiv de pilotaj». Dar în cursele din acest an cred ca am dovedit ca folosesc mai putin combustibil decât altii, sunt capabil sa utilizez pneurile la fel de bine ca oricare alt pilot si sa-mi pozitionez monopostul în locul potrivit pentru a face depasiri" - Lewis Hamilton.

Vrea sa imunatateasca rezultatele din calificari

"Anul acesta a aratat ca ziua cursei este cea mai importanta. Dar este sigur faptul ca iti faci cursa de doua ori mai dificila cand nu esti inaintea colegului tau aflat in aceeasi masina. Bineinteles, calificarile sunt sectorul in care voi lucra din greu pentru a-mi imbunatati evolutiile in vederea viitorului sezon" - Lewis Hamilton.

Despre prelungirea contractului cu Mercedes

"Mai avem un an si nu e nicio graba, aici este casa mea si sunt foarte bucuros aici", a conchis Lewis Hamilton.