Jean Todt, presedintele Federatiei Internationale de Automobilism, a precizat ca starea de sanatate a lui Michael Schumacher se imbunatateste. "Putem spera ca va duce o viata relativ normala in scurt timp", a declarat francezul.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Putem spera ca Michael Schumacher va duce o viata relativ normala în scurt timp. Ce putem spune este ca probabil nu va mai conduce niciodata o masina de Formula 1. El lupta. Conditia lui se îmbunatateste, ceea ce este foarte important, asa cum este si faptul ca e acasa cu familia", a declarat Jean Todt intr-un interviu pentru RTL, citat de Mediafax.

Todt si Schumacher au avut o colaborare productiva la Ferrari, echipa alaturi de care au castigat mai multe titluri mondiale.

Pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, in statiunea franceza Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble, dupa ce a suferit un traumatism cranian sever si o hemoragie cerebrala. Pana la 16 iunie, Schumacher a fost in coma.

A fost mutat pe 18 iunie la o unitate medicala de specialitate din Lausanne, iar la 9 septembrie a fost externat si mutat la locuinta sa din localitatea elvetiana Gland.