Michael Schumacher a iesit din starea de coma, informeaza purtatoarea de cuvant a fostului campion mondial din Formula 1, Sabine Kehm, sustine Reuters.

HotNews.roFoto: Hotnews

Pe 13 iunie, Sabine Kehm anuntase ca Michael Schumacher a fost mutat de la terapie intensiva intr-o sectie de recuperare.

"Michael a parasit CHU Grenoble (n.r. spitalul din Grenoble) si isi continua procesul de reabilitare. El nu se mai afla in coma. Familia lui Michael le multumeste medicilor si tuturor celor care au fost si sunt inca alaturi de el. De asemenea, mesajele fanilori din lumea intreaga au ajutat mult", a declarat Sabine Kehm, intr-un comunicat de presa.

Conform Reuters, Michael Schumacher a fost mutat la "Spitalul Universitar din Lausaunne".

"Este aici (n.r. Michael Schumacher), a sosit in dimineata acestei zile (n.r. 16 iunie 2014)", a declarat Darcy Christen, purtatorul de cuvant al Spitalului din Lausaunne.

Conform presei din Italia, Michael Schumacher comunica cu sotia si cu copiii sai prin intermediul privirii. De asemenea, fostul pilot aude toate vocile din jurul sau.

Michael Schumacher, in varsta de 45 de ani, a fost ranit grav intr-un accident de schi, in data de 29 decembrie 2013, in statiunea franceza Meribel. Germanul a fost operat de doua ori la cap si se afla in faza de revenire progresiva din coma de la sfarsitul lunii ianuarie a anului in curs.