​In ianuarie s-a zvonit ca ar exista o candidatura pentru o echipa romaneasca de Formula 1 care ar putea utiliza numele Dacia in sezonul 2015. iar acum publicatii din SUA si Franta spun ca zvonurile sunt tot mai insistente, adaugand ca unul dintre promotorii proiectului ar fi Ion Bazac, seful reprezentantei Ferrari in Romania. Contactati de HotNews, reprezentantii Forza Rossa nu au facut comentarii pe marginea acestor zvonuri. In ianuarie, cei de la Dacia spuneau ca e putin probabil ca Dacia sa ajunga in Formula 1.

-Foto: Renault

Publicatia autoweek.com scrie ca vineri FIA trebuia sa ia o decizie in legatura cu ultimele locuri disponibile pentru lista echipelor ce vor participa in 2015, insa decizia a fost amanata, fara a se comunica vreun motiv.

Totusi, publicatia noteaza ca are sanse pentru a castiga un loc proiectul romaneasc sustinut de Ion Bazac, fost ministru al sanatatii si sef al Forza Rossa, reprezentanta Ferrari in Romania. Contactati de HotNews, reprezentantii Forza Rossa nu au facut comentarii pe marginea acestor zvonuri.

Citeste articolul complet pe 0-100.ro