Starea de sanatate a pilotului german Michael Schumacher "s-a ameliorat usor", a anuntat, luni, un apropiat al septuplului campion mondial al Formula 1, citeaza Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit medicilor de la spitalul din Grenoble, starea lui Schumacher arata "usoare semne de imbunatatire", a precizat acest apropiat pentru agentia Sid, adaugand ca totusi starea pilotului este critica. Tot luni, spitalul din Grenoble anuntase ca starea de sanatate a germanului Michael Schumacher este considerata tot "stabila", dar "critica" de catre echipa medicala.

"Starea clinica a lui Michael Schumacher este stabila si el este sub tratament. Totusi, echipa medicala continua sa aprecieze ca situatia sa este critica. Apropiatii pacientului ne solicita sa nu oferim detalii despre tratamentul lui, iar din aceasta cauza nu intentionam sa sustinem o noua conferinta de presa, nici sa difuzam vreun comunicat scris in viitorul apropiat", se arata in comunicat dat publicitatii la opt zile dupa accidentul fostului pilot.

Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost ranit grav intr-un accident de schi, la 29 decembrie, in statiunea franceza Meribel. Germanul a fost operat pana acum de doua ori.