Francezul Thomas Bourgin a murit intr-un accident de circulatie in Chile, in timp ce se indrepta spre locul de start al etapei cu numarul sapte, informeaza AFP. In varsta de 25 de ani, Bourgin era concurent la motociclism in Raliul Dakar 2013.

Dakar 2013Foto: dakar.com

"Accidentul a avut loc la ora 08.23 la kilometrul 237 din parcursul de legatura. Tanarul de 25 de ani a intrat in coliziune cu o masina a carabinierilor chilieni, care venea din sens invers. Circumstantele exacte ale accidentului fac obiectul unei anchete. Echipele medicale deplasate la fata locului nu au putut decat sa constate decesul", a anuntat ASO, societatea care organizeaza competitia, citata de Mediafax.

Thomas Bourgin (nascut pe 23 decembrie 1987) se afla pe locul 68 in clasamentul general al categorie moto, aceasta fiind prima participare la Dakar.

Alte doua persoane si-au pierdut viata pe timpul Raliului Dakar, miercuri, in Peru, in urma unui accident de circulatie in care a fost implicat un vehicul de asistenta. Persoanele decedate sunt conducatorul si pasagerul unui taxi, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita frontal de vehiculul de asistenti al raliului.