Motociclisul Mircea Vrajitoru a suferit un accident in timpul unei curse contand pentru campionatul SuperBike, sportivul roman in varsta de 19 ani aflandu-se in stare grava, informeaza gsp. In acest moment, Mircea se afla internat intr-un spital din Algarve (Portugalia).

HotNews.roFoto: Hotnews

UPDATE:

"Noi pana aseara (n.r. marti) nu am inteles exact care e situatia. A venit un prieten de-al nostru din Portugalia si ne-a tradus exact ce au spus doctorii. Situatia lui Mircea este grava, dar medicii nu sunt depasiti de situatie. Totul este sub control. Coma i-a fost indusa imediat dupa accident pentru a lasa creierul sa se concentreze pe zonele afectate. Nu avea nevoie de activitati in plus. Peste doua zile medicii il vor trezi si abia atunci vom sti cu ce ne confruntam", a declarat mama lui Mircea Vrajitoru, citata de Prosport.

Considerat unul dintre cei mai buni motociclisti romani, Mircea a suferit un accident in timpul unei curse in Portugalia. Sportivul a cazut destul de rau de pe motocicleta si a ramas inconstient pe pista.

Conform gsp, pilotul a iesit din coma indusa, dar starea sa nu este una prea buna.

In cazul in care starea se va stabiliza, Mircea va fi mutat la un spital din Geneva.

Mircea Vrajitoru (Yamaha) a acumulat pana in acest moment 8 puncte in campionatul de SuperBike, clasa SuperStock 600.