Adrian Sutil a fost gasit vinovat de "vatamare corporala" de catre un tribunal din Munchen, fostul pilot al celor de la Force India fiind condamnat la 18 luni de inchisoare cu suspendare. In plus, germanul va fi nevoit sa plateasca si o amenda de 200.000 de euro.

Adrian Sutil Foto: adriansutil.com

Dupa desfasurarea Marelui Premiu al Chinei din 2011, Lewis Hamilton (s-a impus la Shanghai) a dat o petrecere la care a luat parte si Adrian Sutil.

Germanul l-a lovit cu o cupa sparta de sampanie pe Eric Lux, CEO al Genii Capital, companie care detina echipa de Formula 1 Lotus-Renault.

Omul de afaceri luxemburghez a facut plangere impotriva lui Sutil, iar pilotul german a fost gasit vinovat de "vatamare corporala grava" de catre un tribunal din Munchen.

Adrian Sutil a fost condamnat la 18 luni de inchisoare cu suspendare, in plus germanul fiind nevoit sa vireze si suma de 200.000 de euro in contul a opt organizatii de utilitate publica.

In varsta de 29 de ani, Adrian Sutil nu are in acest moment un angajament cu o echipa din Formula 1, germanul fiind indepartat de Force India la finalul sezonului 2011 al Marelui Circ.