​La doar trei ani de la plecarea din Marele Circ (din cauza crizei economice), Honda ia in considerare o revenire, constructorul japonez fiind aproape de a reusi o importanta lovitura de imagine. Conform jurnalistilor germani, Honda are mari sanse sa redevina partenerul celor de la McLaren (au mai lucrat impreuna in perioada 1988-1992), niponii urmand sa ofere motoare echipei britanice. In acest moment, McLaren are un parteneriat cu Mercedes.

McLaren Honda, pe vremea lui Ayrton SennaFoto: Captura YouTube

Auto motor und sport vorbeste despre o revenire a celor de la Honda in Marele Circ. Acest lucru nu s-ar produce insa la nivel de echipa, japonezii putand sa ofere motoare celor de la McLaren.

In perioada 1988 - 1992, McLaren Honda a castigat patru titluri consecutive in Formula 1, doua prin Alain Prost si alte doua prin Ayrton Senna. In total, au fost castigate nu mai putin de 44 de Grand Prix-uri.

La sfarsitul sezonului 2008, Honda s-a retras din Marele Circ din cauza crizei economice mondiale, iar echipa a fost preluata de Ross Brawn (s-a numit BrawnGP).

In prezent, McLaren foloseste motoare de la Mercedes, dar din 2013 ar putea schimba partenerul. In Marele Circ se va trece din 2014 la motoarele economice, V6 de 1,6 litri.