Dupa Dan Wheldon (IndyCar) si Marco Simoncelli (MotoGP), o noua tragedie a lovit sporturile cu motor, argentinianul Guido Falaschi pierzandu-si viata in urma unui accident in care au fost implicate mai multe masini. Cursa (Turismo Carretera) a avut loc la Balcarce (Argentina - pe circuitul "Juan Manuel Fangio"), iar Guido a decedat la aproximativ 40 de minute dupa incident.

Masina lui Guido Falaschi dupa accidentFoto: Reuters

Transportat de urgenta la spital, Guido Falaschi a decedat la aproximativ 40 de minute dupa accidentul suferit. Verdictul medicilor a fost fractura la baza craniului.

"Din pacate, nu s-a mai putut face nimic. A murit la 40 de minute dupa ce s-a incercat reanimarea sa", au precizat medicii, conform Mediafax.

In varsta de 22 de ani, Guido era una dintre marile sperante ale sporturilor cu motor din Argentina. Falaschi concura pentru "Cupa de Aur", trofeu care este decernat campionului de la categoric TC (cea mai importanta competitie din automobilismul argentinian).

In ultima luna, nu mai putin de patru sportivi si-au pierdut viata in cursele cu motor: Dan Wheldon (Indy Car, 16 octombrie), Marco Simoncelli (MotoGP, 23 octombrie), Ramiro Tot (karting, 30 octombrie) si Guido Falaschi (TC, 13 noiembrie).

Vezi aici imagini cu accidentul in urma caruia si-a pierdut viata Guido Falaschi: