Felipe Massa l-a atacat dur pe Lewis Hamilton la finalul Marelui Premiu de Formula 1 din Singapore, brazilianul celor de la Ferrari fiind nemultumit de faptul ca a pierdut pozitii importante in clasament din cauza unui incident provocat de britanic. "Ma gandesc serios ca Hamilton nu-si poate folosi mintea. Nu a facut-o in calificari, cu atat mai putin in cursa. Ar fi putut provoca un accident destul de mare", a declarat Massa, citat de Autosport.

Massa, pana de cauciuc din cauza lui Hamilton Foto: Reuters

Duminica, in timpul Marelui Premiu de la Singapore, Felipe Massa a fost lovit din spate de Lewis Hamilton, incident in urma caruia pilotul italienilor de la Ferrari a facut pana. Felipe a pierdut multe pozitii in clasament, iar la finalul cursei l-a criticat aspru pe Hamilton.

"Ma gandesc serios ca Hamilton nu-si poate folosi mintea. Nu a facut-o in calificari, cu atat mai putin in cursa. Ar fi putut provoca un accident destul de mare. A platit pentru asta, dar nu intelege nici macar atunci cand este penalizat. Din pacate, am fost la mijloc, iar pana de cauciuc m-a facut sa platesc in cursa", a declarat Felipe Massa.

Massa a incheiat pe noua in Singapore, in timp ce Hamilton a terminat ziua pe cinci.

In timp ce acorda un interviu dupa terminarea Grand Prix-ului de duminica, Hamilton a fost intrerupt de Massa. "Ai facut o treaba deosebita", i-a spus ironic Felipe lui Lewis, batandu-l cu palma pe umar.

Iata incidentul dintre cei doi:

Vezi aici momentul in care Massa il critica pe Hamilton: