Cu doar 52 de puncte acumulate in primele 13 etape ale sezonului din Formula 1, Michael Schumacher este departe de asteptari, multiplul campion mondial aflandu-se pe locul opt in ierarhia pilotilor. Chestionati in legatura cu viitorul lui Schumi in Marele Circ, 47,2% dintre germanii care au participat la sondaj de opinie sunt de parere ca Michael ar trebui sa se retraga la finalul stagiunii in curs.

Michael Schumacher, dezamagitFoto: Reuters

47,2% dintre germanii care au participat la un sondaj de opinie realizat de compania de cercetare Promit sunt de parere ca Michael ar trebui sa se retraga din Formula 1 la finalul acestui sezon.

Rezultatele au intarziat sa apara, iar suporterii germanului cred ca pilotul nu va mai reusi nici macar un podium intr-un Grand Prix. In acelasi timp, 32,8% dintre cei chestionati sunt de parere ca Schumacher ar trebui sa ramana in Formula 1, in timp ce 8,5% considera ca Michael va trece in DTM (Campionatul German de Turisme).

Schumi vrea sa ramana in Marele Circ

In timp ce o parte insemnata dintre suporterii sai cred ca ar trebui sa renunte la F1, Schumacher isi doreste sa ramana in Marele Circ. "Sunt sigur ca voi fi in Formula 1 si anul viitor. Dupa acest sezon, vom vedea ce se va intampla", a precizat pilotul celor de la MercedesGP.