Inotatorul Valentin Preda a ratat startul in proba de 200 metri bras din cauza faptului ca nu a stiut ora la care va concura! Ciudat este faptul ca pana acum toti sportivii participanti au declarat ca organizatorii chinezi respecta cu strictete toate orele trecute in calendarul competitiei, acestea fiind cunoscute de toata lumea, cu mult timp inainte. Si atunci ramane intrebarea: care a fost adevaratul motiv pentru care sportivul roman a mers degeaba pana la Beijing?

In timpul in care ar fi trebuit sa se afle pe culoarul sapte in a doua serie de calificari din cadrul probei de 200 metri bras, Vali era pe masa de masaj, stiind ca va concura peste o ora.

"Unul dintre antrenorii mei nu m-a anuntat! Stiam ca trebuie sa ajung cu o ora mai tarziu! Eu eram la masaj! Sunt foarte dezamagit fiindca m-am pregatit foarte mult pentru aceasta Olimpiada!", a precizat suparat Preda, citat de gsp.ro.

Incidentul, fara precedent pentru sportivii romani la Jocurile Olimpice, nu va ramane fara sanctiuni, COSR anuntand, prin vocea secretarului general Ioan Dobrescu, ca va face o ancheta la intoarcerea acasa a delegatiei Romaniei .