Finala mica: Mihai Covaliu - Jullien Pillet 15-11 (8-7) | Mihai Covaliu a castigat medalia de bronz, invingandu-l in finala mica pe Jullien Pilet cu scorul de 15-11! S-a vazut la inceputul luptei ca Mihai era marcat de pierderea semifinalei, insa a reusit sa revina exact cand trebuia.

Momentul de cumpana al partidei s-a consumat la scorul de 10-9 pentru Covaliu. In prima instanta, arbitrii i-au acordat un punct lui Pillet dupa un atac, insa au revenit si i-au anulat reusita. Francezul a clacat, Covaliu a facut 4 puncte consecutive, lui Pillet i-a mai reusit un atac, insa Covaliu s-a impus in final si a cucerit medalia de bronz. Bravo, Mihai!

Semifinala: Mihai Covaliu - Nicholas Lopez 13 - 15 (8-7) | Ghinion incredibil pentru Mihai Covaliu, care a pierdut printre degete intalnirea cu francezul Nicholas Lopez. Sabrerul nostru a condus aproape intreaga intalnire, insa a pierdut in final.

La finalul primei parti, Covaliu conducea cu 8-7 iar in a doua parte a avut un avantaj de 4 puncte: 11-7. Lopez a revenit, iar la scorul 13-12 arbitrii nu i-au acordat un punct lui Covaliu. Lopez a intors rezultatul, avand 14-13.

Ambii sportivi incearca sa transeze partida in favoarea sa, arbitrii anuleaza doua atacuri pe motiv ca ambii sabreri au lovit simultan insa Lopez este cel care se impune in final, Covaliu urmand sa se lupte pentru bronz cu francezul Pillet Jullien.