Nicolae Forminte, antrenorul lotului feminin de gimnastica al Romaniei, este multumit de modul cum s-au adaptat fetele la schimbarea de fus orar impusa de Beijing, precizand in acelasi timp ca organizatorii chinezi ar face orice ca sportivii sa se simta bine, implicit sa puna aer conditionat si afara.

"Fetele sunt mult mai bine decat inainte de plecare. Am recuperat-o pe Anamaria Tamarjan, Stela (Nistor) nu mai are dureri la spate, iar celelalte fete sunt in parametri normali. Aici totul este perfect, oamenii astia sunt foarte amabili cu noi. Singura problema este clima, este foarte multa umiditate. Noroc ca noi ne urcam in autocar si mergem direct la sala. Daca isi puneau mintea, chinezii cred ca aveau si aer conditionat afara, numai ca totul sa fie perfect", a precizat Nicolae Forminte, citat de NewsIn.

Echipa nationala de gimnastica feminina va intra in concursul pe echipe alaturi de formatia Chinei, urmand sa debuteze la sarituri, dupa care urmeaza paralele si barna. Elevele lui Nicolae Forminte vor intra in concurs, duminica, 10 august.