Scrimera Ana Maria Branza a vorbit, cu doar cateva zile inainte de startul Jocurilor Olimpice, despre obiectivul pe care il are la competitia gazduida de Londra. "Visez la o medalie de aur. Cel mai de temut adversar al meu sunt chiar eu", a precizat sportiva pentru Mediafax.

Ana Maria BranzaFoto: AGERPRES

"Obiectivul meu personal este o medalie. Bineinteles ca visez la cea de aur, dar orice medalie castigata pentru mine va reprezenta aurul. E foarte greu sa ajungi de doua ori consecutiv pe podiumul olimpic, dar muncesc pentru asta si sper ca rezultatul sa fie cel sperat. Avantajul meu de data aceasta este ca am si echipa alaturi, deci am doua sanse, macar una sa o fructific.

Visez la aurul olimpic de cand am realizat ca "joaca de-a scrima" a devenit o treaba serioasa. Si logica mea tot asta imi spune, dar aurul e unul singur, concurente sunt 30... diferenta o va face cea care are nervii mai tari.

Probabil suna a cliseu, dar cel mai de temut adversar al meu se numeste Ana Branza... sunt unele momente in care si pe mine ma surprind anumite reactii", a declarat Ana Maria Branza pentru Mediafax.

Jocurile Olimpice de la Londra se vor desfasura in perioada 27 iulie - 12 august 2012.