„Inainte de orice, vreau sa-i felicit pe toti cei care au castigat o medalie in echipa Romaniei: superbele echipe feminine si masculine de gimnastica si in special Catalina Ponor si Sandra Izbasa pentru medaliile de argint si aur; halterofilii Razvan Martin si Roxana Cocos; cele doua judoka Alina Dumitru si Corina Caprioru; echipa de scrima si eroul meu personal - Alin Moldoveanu, care a demonstrat in acea zi ca psihicul puternic castiga aurul.“ a notat excelenta sa Martin Harris pe blogul oficial.

Martin Harris, ambasadorul Marii Britanii la BucurestiFoto: Hotnews

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti s-a declarat incantat de intreg spectacolul aratat de Jocurile Olimpice de la Londra, de la performantele sportivilor la efortul de organizare. „Cum este omeneste posibil ca un om sa alerge mai rapid decat un cal? Sau sa se rostogoleasca de patru ori si jumatate in aer intr-o saritura de la 10m inainte sa intre in apa fara sa stropeasca deloc in jur? Am descoperit (pentru cei care nu stiau deja) ca femeile sunt minunate la fotbal si chiar mai bune la box. M-am simtit batran si lent cateodata, dar mi-am propus sa-mi iau pantofii de alergat si sa ma pregatesc pentru Maratonul Bucurestiului“ .

In aceeasi postare, Martin Harris ii invita pe bucuresteni la evenimentul sportiv organizat de Ambasada Marii Britanii in Centrul Vechi si ii pregateste pentru un al doilea spectacol: Jocurile Paralimpice care urmeaza sa inceapa peste 13 zile.