Criticat dupa ultima escapada de la echipa nationala, Adrian Mutu nu va avea probleme la Cesena, actuala sa echipa de club, oficialii formatiei din Serie A precizand ca romanul a fost iertat pentru iesirea din San Marino: "Suntem de parere ca a fost un episod izolat", a declarat Lorenzo Minotti, directorul executiv al Cesenei, citat de presa peninsulara.

Adrian Mutu, la un gol de recordul lui HagiFoto: Reuters

"Si-a dat seama ca a gresit, iar asta este cel mai important. Nu avem un motiv de ingrijorare din cauza lui. Suntem de parere ca a fost un episod izolat, iar el a platit deja pentru fapta lui. Mutu a acceptat decizia selectionerului (nr. a lui Victor Piturca) de a fi exclus de la prima reprezentativa. Pana la urma, a fost doar o intarziere de 45 de minute. Pana in acest moment, Federatia Romana de Fotbal nu ne-a anuntat oficial despre o renuntare definitiva la serviciile fotbalistului", a precizat Lorenzo Minotti, directorul tehnic al clubului italian.

Cu o seara inainte de partida amicala dintre San Marino si Romania (nr. incheiata 0-1), Adrian Mutu si Gabi Tamas nu au respectat programul impus de selectionerul Victor Piturca, acestia petrecand cu bautura in timp ce coechipierii lor erau deja in camerele de hotel.