Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi" va organiza, in perioada 16-18 august, a doua editie a turneelor "Talent Cup" si Cupa Stelelor Estului", competitii la care vor lua parte, printre altele, Real Madrid si Inter Milano.

Real MadridFoto: realmadrid.com

"Talent Cup" este un turneu dedicat echipelor cu jucatori nascuti dupa 1 ianuarie 1994 (U17). La acest "patrulater" vor participa echipele Real Madrid, Internazionale Milano, Kashima Antlers si Academia de Fotbal ”Gheorghe Hagi”.

Real Madrid este castigatoarea primei editii ”Talent Cup” - a castigat meciurile jucate cu FC Barcelona, Galatasaray Istanbul si Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi".

Accesul spectatorilor se va face pe baza de bilete si abonamente. Biletele costa 10 RON, iar abonamentele 20 RON; acestea se gasesc in reteaua Telegraf, la Hotel "Iaki" si la casele de bilete ale Stadionului "Farul".

Partidele de la "Talent Cup" se vor desfasura dupa urmatorul program:

Marti, 16 august 2011

Ora 19:30

Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi" – Inter Milano

Ora 21:30

Real Madrid – Kashima Antlers

Miercuri, 17 august 2011

Ora 19:30

Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi" - Kashima Antlers

Ora 21:30

Real Madrid - Inter Milano

Joi, 18 august 2011

Ora 19:00

Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi" - Real Madrid

Ora 21:00

Inter Milano - Kashima Antlers

Echipa castigatoare va intra in posesia trofeului "Talent Cup", iar jucatorii remarcati vor fi premiati cu trofee pentru "cel mai bun portar", "cel mai bun fundas", "golgheter" si "cel mai bun jucator".

Cupa Stelelor Estului

"Cupa Stelelor Estului" este o competitie rezervata echipelor cu jucatori nascuti dupa 1 ianuarie 1996 (U15). La editia din acest an vor participa echipele: Partizan Belgrad, Dinamo Kiev, Dinamo Moscova, Academia "Ferenc Puskas" Budapesta, Levski Sofia, Nationala U15 a Romaniei, campioana en-titre, Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi", cea de-a opta participanta urmand a fi stabilita in perioada urmatoare.

Cele 8 formatii vor fi impartite in doua grupe, primele doua clasate din fiecare serie urmand sa se califice in penultimul act al competitiei.

Jocurile din grupe se vor disputa pe 5, 6 si 7 septembrie, semifinalele pe 8 septembrie, in timp ce pe 9 septembrie vor avea loc Finala Mare si Finala Mica, urmate de ceremonia de premiere.

Meciurile se vor disputa alternativ, pe Stadionul "Farul", din Constanta si la Baza Sportiva Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi", din Ovidiu. Accesul spectatorilor este liber.