Leonel Angel Coira este numele de care se leaga sperantele Realului pentru urmatorii ani. In varsta de doar sapte ani, pustiul argentinian a fost transferat de galactici. "Imi place mai mult sa dau pase decisive decat sa inscriu", a precizat Leonel. Incepand cu 6 septembrie (nr. 2011), tanarul fotbalist va evolua la juniorii formatiei de pe Santiago Bernabeu.

Noul Messi va juca la Real MadridFoto: Captura YouTube

Nascut pe 29 martie 2004, Leonel este considerat "noul Messi" pentru driblingul asemanator cu al vedetei de la FC Barcelona. In plus, tanarul seamana si din punct de vedere fizic cu detinatorul Balonului de Aur.

Prima oferta venita pentru Leonel a fost de la Atletico Madrid, dar tatal fotbalistului a ales Realul. Din septembrie, Angel Coira se va alatura grupei de juniori a "albilor". Intelegerea dintre cele doua parti este valabila un an de zile, cu drept de prelungire in functie de randamentul pustiului.

Leonel il are ca idol pe Lionel, iar un debut la Real Madrid s-ar putea produce doar peste cativa ani buni.

"Visul meu este sa-l intalnesc pe Messi. Imi doresc sa joc in Primera Division cu Real Madrid si la Cupa Mondiala de Fotbal alaturi de nationala Argentinei", a declarat Leonel pentru cotidianul ABC.

Vezi aici imagini cu Messi de la Real Madrid: