Dupa ce i-a adus in ultimele zile pe Andrei Prepelita si pe Florin Costea, Steaua a mai dat inca o lovitura pe piata transferurilor. Astfel, Bogdan Stancu revine la formatia bucuresteana, Galatasaray fiind de acord sa-l imprumute pe atacant pentru un sezon.

Bogdan Stancu revine la Steaua Foto: Reuters

In urma cu doar cateva zile, Fatih Terim l-a anuntat pe Stancu ca nu intra in vederile sale pentru noul sezon. Vestea a fost una buna pentru Steaua, echipa care a reusit sa obtina imprumutul fotbalistului pana in vara lui 2012.

Atacantul se intoarce astfel la formatia ros-albastra, intregind lista achizitiilor din aceasta vara. Conform gsp, Steaua va suporta doar aproximativ 10% din salariul lunar de 100.000 de euro al jucatorului.

Doar in aceasta saptamana, echipa patronata de Gigi Becali i-a transferat pe Andrei Prepelita, Florin Costea, Vlad Chiriches (va veni in iarna) si Bogdan Stancu, fiind campioana mutarilor.

Achizitiile ros-albastrilor nu par a se opri insa aici, Junior Moraes avand sanse mari de a ajunge la Steaua in urmatoarele zile. Daca va reusi acest transfer, echipe pregatita de Roni Levy va bifa cel de-al saptelea atacant adus in aceasta vara (Mihai Costea, Florin Costea, Tatu, Raul Rusescu, Nikolici si Bogdan Stancu).