Dupa ce a pierdut cu 2-0 partida tur din Olanda, FC Vaslui are o misiune dificila in fata celor de la Twente. Miza este una imensa: calificarea in play-off-ul Champions League. "Avem o sansa mica, dar luptam pana la capat", a precizat Viorel Hizo, tehnicianul moldovenilor. Partida de la Piatra Neamt (contand pentru turul III preliminar al Ligii Campionilor) va fi in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews.ro de la ora 20.45.

Adailton, una dintre armele lui Viorel HizoFoto: AGERPRES

"Va fi un joc greu, cu o formatie puternica. Twente a castigat Supercupa in Olanda. Ne lipsesc 3 jucatori importanti, Canu, cu ruptura de ligamente, Pavlovici si Zmeu, in timp ce lor le revin 2 jucatori extraordinari. Ruiz a fost declarat unul dintre cei mai valorosi fotbalisti din Europa si a marcat un gol in ultima intalnire cu Ajax. Incercam sa facem fata jocului, pentru ca e o sansa mica, dar luptam pana la capat" - Viorel Hizo, antrenor FC Vaslui.

"Trebuie sa privim cu optimism spre meciul de miercuri, din returul cu Twente. Calificarea inca se joaca si eu cred ca rezultatul din tur poate fi intors. Twente este o echipa cu specific nemtesc si apararea poate fi surprinsa. De aceea, trebuie sa speram in calificare. Oricum, va fi un alt meci fata de cel din tur. Ne vom crea doua-trei ocazii periculoase din care vom inscrie doua goluri" - Adrian Porumboiu, patron FC Vaslui.

"Se poate intoarce rezultatul din tur, mai avem sanse de calificare. 2-0 este un scor periculos, in retur trebuie sa incepem tare din primele minute si sa reusim sa marcam. Altfel va fi destul de greu sa intoarcem rezultatul de la Arnhem" - Lucian Sanmartean, mijlocas FC Vaslui.

Echipe probabile:

Vaslui: Cerniauskas - Milanov, Papp, Farkas, Balace - Raul Costin, Sanmartean, Wesley, Milisavijevic - Adailton, Temwanjera. Antrenor: Viorel Hizo.

Twente: Mihaylov - Cornelisse, Wisgerhof, Douglas, Buysee - Brama, Leugers, Landzaat, Berghuis - De Jong, Janko. Antrenor: Co Adriansee.

Janko (34', 57') a punctat in disputa tur de la Arnhem, Twente impunandu-se cu 2-0.