Steaua a ajuns la o intelegere cu Andrei Prepelita, mijlocasul urmand sa fie jucatorul echipei bucurestene pentru urmatoarele patru sezoane. "Ne-am inteles, am negociat cu el pentru ca este jucator liber de contract", a precizat patronul ros-albastrilor.

Andrei Prepelita, in tricoul Stelei Foto: steauafc.com

"Ne-am inteles, semneaza pe patru ani, am negociat cu el pentru ca este jucator liber. Cine nu vrea un jucator liber ca Prepelita? Am probleme cu Mititelu, dar i-am spus ca eu scot banii mei si îi dau lui diferenta, pentru ca Universitatea Craiova este dezafiliata. Mi-a zis ca-l jignesc. Zice ca Steaua nu are un climat de performanta", a declarat Gigi Becali (Mediafax).

Fotbalistul a fost declarat liber de contract (marti) de catre FRF, in aceste conditii Liga Profesionista de Fotbal dand unda verde transferului mijlocasului la Steaua.

“Sunt bucuros ca am semnat cu Steaua, iar evolutiile mele sper sa ii faca pe cei din conducere sa nu regrete ca m-au adus. Voi da totul pentru Steaua si sper sa castigam campionatul” - Andrei Prepelita.

Nascut pe 8 decembrie 1985, la Slatina, Andrei Prepelita a jucat de-a lungul carierei la FC Arges (2002-2007) si Universitatea Craiova (2007-2011).