Manchester City s-a distrat cu Inter Milano in finala turneului amical de la Dublin, "cetatenii" trecand cu 3-0 de italieni. Au marcat Balotelli (45'), Dzeko (46') si Adam Johnson (90'). Chivu a fost integralist la fosta campioana a Italiei, dar evolutia acestuia a fost una modesta. "Apararea a fost una visatoare", a titrat presa din Peninsula.

Cristi Chivu (Inter)Foto: Reuters

"Apararea Interului a fost una distrata contra lui City. Balotelli si Dzeko au putut sa isi faca jocul in voie, in timp ce Silva le-a furnizat baloanele necesare. Forma aratata de fundasi este alarmanta pentru o echipa cu mari pretentii", se precizeaza in presa din Peninsula.

Chivu a fost folosit fundas central, alaturi de Ranocchia. Internationalul roman a avut partea sa de vina la doua dintre golurile britanicilor (la primul a fost depasit mult prea usor de Dzeko, in timp ce la al doilea s-a plasat gresit).

Inter-Manchester City 0-3

Inter (3-4-3): Julio Cesar - Ranocchia, Chivu, Caldirola - Bianchetti, Stankovic, Sneijder, Crisetig - Alvarez, Eto'o, Pandev.

Manchester City (4-3-3): Hart - Richards, Lescott, Kompany, Kolarov - De Jong, Milner, Y. Toure - Silva, Dzeko, Balotelli.

Vezi aici rezumatul partidei Manchester City - Inter: