"Cred ca Romania este o contracandidata, dar favorita grupei este Olanda", a declarat dupa tragerea la sorti Guus Hiddink, selectioner Turcia. "La prima vedere, pare o grupa dura", a replicat Bert van Marwijk, antrenorul Olandei, vicecampioana lumii. In preliminariile pentru Cupa Mondiala de Fotbal din 2014, nationala Romaniei va evolua in aceeasi grupa cu Olanda, Turcia, Ungaria, Estonia si Andorra.

Guus HiddinkFoto: Reuters

"Ultima oara cand am jucat cu Turcia la Amsterdam am avut parte de un meci destul de dificil. Aceeasi situatie si in cazul Romaniei. Este o grupa grea, dar nu insurmontabila" - Bert Van Marwijk, pentru site-ului oficial al Federatiei Olandeze de Fotbal (conform Mediafax).

Guus Hiddink va lupta impotriva tarii natale

"Este o grupa interesanta. Am cazut cu echipa tarii mele, Olanda. Romania este o nationala care a crescut in ultimii ani. Nu va fi usor, se putea o grupa mai accesibila. Olanda este foarte puternica.

Vom face tot ce putem pentru a obtine calificarea, pentru a ne face jocul nostru. Cred ca Romania este o contracandidata, dar favorita grupei este Olanda" - Guus Hiddink, selectioner Turcia (conform Mediafax).

"Romania si Estonia sunt echipe care joaca fotbal. Romania este o adversara tare, avand in vedere ca a venit din urna a patra. Fiecare grupa e grea, toata lumea are sanse. Noi am cazut intr-o grupa dificila. Important e sa reusim ce ne-am propus si sunt convins ca ne putem califica" - Oguz Cetin, managerul echipei Turciei.